Домаћи филм „Такси блуз“ у Дољевцу

   За љубитеље филма, Јавна библиотека се побринула и обезбедила филм, романтичну домаћу комедију „Такси Блуз” редитеља Мирослава Стаматова. Филм ће бити премијерно приказан у суботу 9.фебруара 2019.године, са почетком у 19 сати у великој Сали Јавне библиотеке у Дољевцу.

 

https://www.imdb.com/title/tt8490744/

   Главни јунак ове приче је Марко, кога тумачи непоновљиви Андрија Милошевић, симпатични пропали драматург који годинама ради као таксиста и чије ћемо авантуре пратити током једне урнебесне ноћи. Наизглед један нормалан дан на послу ће се претворити у хаос када се у његова кола ушуња дечак Дамир који је побегао из дома за незбринуту децу и који је у потрази за својим оцем. Вожња њих двојице у таксију током једне ноћи ће изнедрити гомилу сулудих ситуација које ће се смењивати заједно са мноштвом ликова који ће продефиловати кроз такси као муштерије. Поред Андрије Милошевића у филму улоге тумаче многи глумци из плејаде нових, али и већ познатих глумачких имена: Никола Ђуричко, Сергеј Трифуновић, Борис Миливојевић, Милена Предић, Срђа Бјелогрлић, Александра Томић …

   Продаја улазница је у току и оне се могу купити по цени од 250 динара код нас у Јавној билиотеци у Дољевцу или пре почетка филма. Ми вам обећавамо пријатну и опуштену атмосферу у топлој сали. Ваше је само да дођете и уживате !!!