Дечија књижевна колонија

Поштовани,
У Дољевцу се у септембру месецу одржава девета по реду културна манифестација под називом“Дечија књижевна колонија“ коју традиционално организује Јавна библиотека у Дољевцу.
Овим поводом Јавна библиотека Дољевац расписује књижевни конкурс за учешће на деветој Дечијој књижевној колонији Дољевац 2018.
Приближавање књиге најмлађој популацији, препознавање, едукација и афирмисање деце талената-младих песника, као и очување писања на дијалекту је циљ Јавне библиотеке.
Право учешћа имају ученици основних школа од четвртог до седмог разреда. Три до пет песама, или кратких прича, послати на имеил адресу: bogibis@gmail.com или поштом на адресу: Јавна библиотека Дољевац, ул.Николе Тесле бр.28, 18410 Дољевац, (за конкурс Дечије књижевне колоније).
Рок за слање радова је 15. септембар 2018. године.Најбољи 12 ученика, чији радови буду изабрани, учествоваће у раду Дечије књижевне колоније, која ће се одржати од 24. до 29. септембра 2018 године у Дољевцу.
Молимо Вас да објавите вест о конкурсу као и да, ако сте у могућности и познајете неке младе ауторе или децу која су склона писању, у директном контакту са њима их обавестите о овом Конкурсу.
За више информација можете се обратити на телефон Библиотеке, 018-870-814 или 062-8040928, директор Јавне библиотеке, Боги Митић.
Унапред захваљујемо на сарадњи.
Срдачан поздрав.
Боги Митић, директор Јавне библиотеке Дољевац.