Дочек Српске Нове године: Вечерас у Пуковцу од 22.00 наступа Бресквица

И ове године Јавна библиотека Дољевац организује традиционални дочек Српске Нове године у Пуковцу у сарадњи са Туристичком организацијом општине Дољевац, а покровитељ је општина Дољевац. Програм ће се одржати вечерас,13.јануара, на реконструисаном платоу испред Дома културе у Пуковцу са почетком од 21час.

Популарна Анђела Игњатовић, позната као Бресквица, српска турбо фолк певачица, биће задужена за добро расположење посетилаца, а наступаће од 22 часа до поноћи.

Јавна библиотека Дољевац најављује и поделу пакетића за децу у току вечери, а припремаће се пљескавице за сваког посетиоца, кувана ракија и вино, а тачно у поноћ биће организован ватромет. Организатор позива све грађане општине Дољевац да заједно дочекају Српску Нову годину у Пуковцу уз дружење и богат забавни програм.

Подсетимо, сваке године у Пуковцу се организује дочек на отвореном простору, испред Дома културе, а публику су забављали познати певачи, и без обзира на временске прилике дочеку Нове године присуствује велики број људи.