Медијска сарсадња између Даибау Интернационал и Јавне библиотеке Дољевац

У доњем делу ове странице – у делу за читање – објављујемо поруку коју је Јавна библиотека Дољевац добила од компаније Даибау Интернационал:

   “ Poštovani g-dine Mitić, 

Na osnovu našeg telefonskog razgovora šaljem Vam detalje vezane za medijsku saradnju između kompanije Daibau International i Biblioteke Doljevac. 

Daibau International je građevinska platforma koja povezuje izvođače radova sa investitorima. U okviru naše platforme postoji Magazin posvećen arhitekturi. 

Prošle godine pokrenut je projekat pod nazivom “Srpske arhitektonske znamenitosti“. Cilj ovog projekta je da u saradnji sa Turističkim organizacijama gradova i opština Srbije ukažemo na arhitektonska bogatstva koja se nalaze u Srbiji. 

Projekat smo realizovali i u saradnji sa TO opštine Doljevac. Napisan je članak o arhitektonskim bogatstvima opštine, šaljem da pogledate: https://www.daibau.rs/clanak/1883/opstina_doljevac_nas_vodi_na_put_u_davnu_proslost 

Članak je objavljen i na sajtu TO: https://tood.rs/vest/opstina-doljevac-nas-vodi-na-put-u-davnu-proslost/ 

Zbog izuzetno dobre reakcije naših čitalaca želimo članak dodatno da ispromovišemo u saradnji sa istaknutim institucijama kulture opštine. Smatramo da je Biblioteka institucija koja nam može pomoći u dodatnoj promociji članka. 

Ukoliko ste zainteresovani da podržite naš projekat, dovoljno je samo link članka da objavite na Vašem zvaničnom sajtu. Napominjem da je sve besplatno. Na ovaj način ćemo zajedničkim snagama ukazati na arhitektonsko bogatstvo opštine Kovin i ljude u Srbiji više upoznati sa istim. 

Nadam se da ćete kao i TO podržati naš projekat. Za dodatne informacije možete me kontaktirati putem mail-a ili na broj u potpisu. 

S poštovanjem, 
 
Nevena Kajiš 
t: +381 65 324 22 84
Marketing manager „